counter

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στη δολοφονία του πατέρα της

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στη δολοφονία του πατέρα της
Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στη δολοφονία του πατέρα της

Σοκ προκάλεσε στην Αχαΐα η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με το protionline.gr η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Η οικογένειά της επικοινώνησε με την αστυνομία όπου άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν, εισήλθαν στον χώρο της λίγο πριν τις 11.00 και την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη το 2019 στην εκπομπή «Βιογραφίες» στο κανάλι Super Β της Πάτρας και είχε μιλήσει για τον αδερφό της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της.

Δείτε επίσης - Μαρίτα Αγγελοπούλου: Συγκλονίζει η τελευταία της ανάρτηση 3 μέρες πριν βρεθεί νεκρή

«Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και για αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπά πάρα πολύ και κυρίως οι γυναίκες. Η ομορφιά της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα κι αυτό βγαίνει στον κόσμο. Το να χαρίζεις το χαμόγελό σου καθημερινά στους ανθρώπους είναι τόσο όμορφο.

Είμαι πολύ περήφανη για τον αδερφό μου, έχουμε γίνει ''ένα'' και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Με βοηθάει και τον βοηθάω. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με κάποιον άλλον τόσο καλά, μόνο με τον αδερφό μου μπορώ να έχω επιχειρηματική συνεργασία.

Νοερά κάθε μέρα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, υπάρχει ο πατέρας μου.Η δολοφονία του πατέρα μου, άλλαξε τη ζωή μου. Ένιωσα ότι πήρα τη ζωή στα χέρια μου μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό. Για μένα δεν έχει πεθάνει ο πατέρας μου. Θα ζει και θα ζει για πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, μόνο την οικογένειά μου. Δεν είμαι πάντα χαμογελαστή, αυτό είναι μια βιτρίνα. Είμαι άνθρωπος κι εγώ και υπάρχουν μέρες που η ψυχολογία μου δεν είναι καλή», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίτα Αγγελοπούλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR