counter

Μάριος Ψιμόπουλος: Τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και η στιγμή της ληστείας στην Panik records

Μάριος Ψιμόπουλος: Τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και η στιγμή της ληστείας στην Panik records
Μάριος Ψιμόπουλος: Τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και η στιγμή της ληστείας στην Panik records

Ο Μάριος Ψιμόπουλος είναι ο μουσικοσυνθέτης ο οποίος όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, τραυματίστηκε στην ληστεία στην δισκογραφική Panik records. Ο ίδιος, έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό και έχει γράψει πολύ αγαπημένα μας τραγούδια, με τα περισσότερα από αυτά να είναι μεγάλες επιτυχίες. 

Ποιος είναι ο Μάριος Ψιμόπουλος - Όλο το βιογραφικό του 

Μέσα από συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα» ο ίδιος ο Μάριος Ψιμόπουλος αποκάλυψε στο ευρύ κοινό ποια είναι τα τραγούδια που έχει γράψει και έχουμε αγαπήσει. Από το “Δυνατά”  του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, μέχρι το «Ομολογώ» του Βαλάντη, ο ίδιος έχει υπογράψει μερικά από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα τραγούδια. 

«Ήταν δυνατό hit το “Δυνατά” του Πιτσίνιαγκα και είμαι χαρούμενος που μέσα από αυτό έκανε επιτυχία ο Στέφανος» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος, τονίζοντας πως «είναι ένα τραγούδι που φτιάχτηκε γιατί ο κόσμος θέλει πιο διασκεδαστικά πράγματα».

«Στην καριέρα μου τα περισσότερα τραγούδια μου τα έδινα σε νέους καλλιτέχνες: ο Σαρμπέλ με το “Σοκολάτα”, η Γιάννα Τερζή με το “Που και που”, με τον Γιαννιά ξεκινήσαμε μαζί» συμπλήρωσε και τόνισε ότι το δυνατότερό του κομμάτι ήταν το «Ομολογώ» του Βαλάντη.

Όσο για τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί και το πώς είναι σαν άνθρωποι;

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι ευφυέστατη, υπερταλαντούχα και νιώθω ότι ξεκλειδώνω και άλλες δημιουργικές πτυχές μου» σημείωσε ενώ για τη συνεργασία του Αργυρού με τον Rack υποστήριξε ότι αν και στην αρχή φάνηκε δύσκολο, το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε. «Αν σέβεσαι από που προέρχεται ο καθένας και την κουλτούρα του, και το κάνεις με  σεβασμό και αισθητική, τότε μπορεί να βγει ένα αποτέλεσμα που θα είναι αληθινό και θα το αγαπήσει ο κόσμος» κατέληξε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR