counter

Μάριος Πρίαμος: Δεν τον χαστούκισε μόνο, τον… μπουγέλωσε κιόλας η Κύπρια παρουσιάστρια! Δείτε τι απαντά η ίδια

Μάριος Πρίαμος: Δεν τον χαστούκισε μόνο, τον… μπουγέλωσε κιόλας η Κύπρια παρουσιάστρια! Δείτε τι απαντά η ίδια
Μάριος Πρίαμος: Δεν τον χαστούκισε μόνο, τον… μπουγέλωσε κιόλας η Κύπρια παρουσιάστρια! Δείτε τι απαντά η ίδια

Τις δυο τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Κύπρια παρουσιάστρια Ιωάννα Γιαννάκου χαστούκισε τον Μάριο Πρίαμο σε beach bar στην Αγία Νάπα. Όπως υποστηρίζει ωστόσο η εφημερίδα Espresso, η νεαρή καλλονή, όχι μόνο χαστούκισε τον πρώην παίκτη του Survivor, αλλά τον… μπουγέλωσε κιόλας.

Η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά σε ιστοσελίδες της Μεγαλονήσου, ωστόσο δεν άργησε να κάνει τον γύρο και του ελληνικού διαδικτύου. 

Το άγριο επεισόδιο όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο φιναλίστ του ελληνικού Survivor και η όμορφη Ιωάννα, η οποία ασχολείται με το τραγούδι, βρέθηκαν να διασκεδάζουν με διαφορετικές παρέες, πλην όμως σε διπλανά τραπέζια στο ίδιο μαγαζί.

Τι συνέβη λοιπόν και του επιτέθηκε με αυτόν τον τρόπο στο beach bar στην Αγία Νάπα;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso λοιπόν, οι δυο τους αν και σε διαφορετικές παρέες, άρχισαν κάποια στιγμή να συνομιλούν. Φαίνεται όμως ότι μια ατάκα του Μάριου έκανε έξαλλη την κοπέλα, η οποία μπροστά σε όλους τον χαστούκισε. Μάλιστα η ένταση συνεχίστηκε με την Κύπρια καλλονή να πετάει στο τέλος στον πρώην Μαχητή, ένα ποτήρι νερό.

Η Espresso επικοινώνησε με την Ιωάννα Γιαννάκου, η οποία ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το γεγονός. Η απάντησή της ήταν: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό το θέμα» .

Θυμίζουμε ότι χθες ο Μάριος απάντησε στο κυπριακό site must.com.cy για το γεγονός: «Δεν ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για το περιστατικό με την Ιωάννα Γιαννακού στην Αγία Νάπα. Με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δεν υπάρχει ερωτική σχέση ούτε κάτι άλλο μεταξύ μας. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας. Όμως δεν με ενοχλεί, ας γράφουν ό,τι θέλουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR