counter

Μάριος Καπότσης: Πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του γάμου του με την Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης: Πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του γάμου του με την Κόνι Μεταξά
Μάριος Καπότσης: Πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του γάμου του με την Κόνι Μεταξά

Προετοιμασία για τον γάμο τους κάνουν αυτό το διάστημα ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά.

Το μυστήριο θα γίνει σε περίπου ένα μήνα στα Χανιά, με φίλους, συναδέλφους και συγγενείς να βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού.

Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Παπακυριακού βρέθηκαν στο ατελιέ του σχεδιαστή Ερωτόκριτου και συνάντησαν τον Μάριο Καπότση όπου έκανε την πρόβα για το γαμπριάτικο κουστούμι.

Μάλιστα, ο πολίστας μίλησε για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Όσα είπε ο Μάριος Καπότσης

«Ο γάμος με την Κόνι Μεταξά είναι σε ένα μήνα στα Χανιά. Τα αγαπώ πολύ τα Χανιά, πηγαίνω κάθε χρόνο, είναι όλοι οι φίλοι μου εκεί, ο ένας μου κουμπάρος είναι από εκεί και η  Κόνι ήθελε να γίνει ο γάμος σε ένα νησί. Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή.

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης, οι οποίοι αν θέλουν μπορούν να τραγουδήσουν. Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες. Θα έχω τρεις κουμπάρους από την πλευρά μου και η Κόνι τις δικές της κουμπάρες», είπε ο Μάριος Καπότσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR