counter

Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του! "Τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών"

Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του! "Τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών"
Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του! "Τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών"

Ο Μάριος Φραγκούλης σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τενόρος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι γονείς του τον άφησαν στην Αθήνα, ενώ εκείνοι γύρισαν στην Αφρική

Δείτε επίσης! "Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί δέκα χρόνια. Από τα 16 μέχρι τα 26"

Όσα είπε ο Μάριος Φραγκούλης

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν: “εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να ‘ρθουμε να τον πάρουμε μετά από λίγους μήνες;”.

Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει: Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα ‘ρθω να σε δω. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα. Έμεινα στην Αθήνα με τη θεία μου. Τους ζητούσα. Την αγάπησα τη θεία μου πάρα πολύ. Προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: “μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;”», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών. Είχαμε πάει στο παλιό αεροδρόμιο και ζήτησα απ’ τον αστυνόμο να περάσω μέσα. Έρχεται η μαμά μου από την Αφρική, του λέω. Τους έψαχνα και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω: “θα δω τον αδελφό μου σε λίγο”. Μου λέει: “κι εγώ, πώς σε λένε;” “Μάριο”, του λέω. “Και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε”, μου είπε. “Εσένα;” “Simon”. “Έτσι λένε και τον δικό μου αδερφό”, του είπα. Ήταν ο αδερφός μου», ανέφερε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Θύμωσα πολύ με τον πατέρα μου, γιατί ήθελα να ξέρω την απάντηση. Ήμουν επαγγελματίας και μάλιστα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση γιατί είχε έρθει να με δει στους “Αθλίους” που έπαιζα στο Λονδίνο στο Palace Theater, όπου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έπεσα στα οδοφράγματα, ήμουν πρωταγωνιστής, ήθελα να τον εντυπωσιάσω. Όταν τελείωσα ήρθε στα παρασκήνια και μου είπε “μπράβο αγόρι μου ήσουν πολύ καλός” και του λέω “αυτό έχεις μόνο να μου πεις;”. Εκείνη την στιγμή είπα άστο, λέω είναι άλλου η σκέψη του για εμένα. Είπα ότι ίσως αυτό που θέλω εγώ από εκείνον, μάλλον δεν είναι αυτό που θέλει αυτός για εμένα», είπε για τη σχέση με τον πατέρα του ο Μάριος Φραγκούλης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο. 

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR