counter

Μάριος Αθανασίου στο FTHIS.GR: Η βάπτιση της κόρης του, η προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα και οι "Συμμαθητές"

Μάριος Αθανασίου στο FTHIS.GR: Η βάπτιση της κόρης του, η προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα και οι "Συμμαθητές"
Μάριος Αθανασίου στο FTHIS.GR: Η βάπτιση της κόρης του, η προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα και οι "Συμμαθητές"

Μάριος Αθανασίου

Από την Ελένη Ζουγανέλη

 Το FTHIS.GR βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης των «Συμμαθητών» για τα νέα επεισόδια της σειράς και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες! Εκεί συνάντησε τον Μάριο Αθανασίου και μίλησε μαζί του για την βάπτιση της κόρης του, τους «Συμμαθητές», αλλά και την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί.

Είστε ένα άνθρωπος που έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης. Πώς το έχετε καταφέρει; Νομίζω εάν θες το πετυχαίνεις, δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι θέμα επιλογής. Τα μέρη που θα επιλέξεις να πας και η συχνότητα που θα το κάνεις. Μπορεί σε συνεντεύξεις να λες μόνο τα απαραίτητα και να μην δίνεις την δυνατότητα να αναλυθεί κάτι παραπάνω.

Σε συνεντεύξεις σας έχετε δηλώσει πως είστε κατά του γάμου. Θέλετε να μας πείτε μερικά λόγια γι'αυτό; Νομίζω πως η ουσία βρίσκεται στο να μένουν δυο άνθρωποι μαζί είτε έχουν παιδί, είτε δεν έχουν, να θέλουν να είναι μαζί σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο ο τρόπος ή η επικύρωση. Δεν ένιωσα ποτέ αυτή την ανάγκη. Η μόνη ανάγκη που νιώθω είναι να βρίσκομαι με τον άνθρωπο που θέλω για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Δεν θεωρώ ότι η θρησκευτική επικύρωση μετράει σε αυτό, επειδή ούτως η άλλως δεν μου είναι πάρα πολύ οικείο να κάνω μια τέτοιου είδους τελετή. Δεν βλέπω και την ουσία.

Αυτή την σκέψη την είχατε από μικρή ηλικία; Ναι! Ούτε καν το δημαρχείο γιατί δεν είναι θέμα που έχει να κάνει με την θρησκεία. Από την στιγμή που μπορούμε να υπάρχουμε και αλλιώς, δηλαδή κοινωνικά, δεν χρειάζεται κάποια επικύρωση. Δεν βρίσκω και τον λόγο.

Αυτό ισχύει και για την βάπτιση της κόρης σας; Όχι, την βάπτιση την κάνω γιατί έχω ένα μικρό παραθυράκι μέσα στην θεωρία μου και την φιλοσοφία μου. Την κάνω περισσότερο για λόγους παράδοσης. Επειδή μου αρέσει και νομίζω πως θα είναι κάτι που θα φέρει χαρά.

Έχετε σκεφτεί πότε θα την κάνετε; Ναι το έχω υπολογίσει περίπου.

Κοντά στο καλοκαίρι; Κατά πάσα πιθανότητα

Θα ήθελα να μου πείτε μια αστεία ιστορία από τα γυρίσματα των «Συμμαθητών» που δεν θα ξεχάσετε. Έχω μια μεγάλη δυσκολία σε αυτή την απάντηση πάντα γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ μετά τους λόγους με τους οποίους γελάμε σχεδόν καθημερινά. Μπορεί να έχουν να κάνουν με περίεργα σαρδάμ και ευτράπελα που γίνονται αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ ιστορίες. Πάντα συνήθως με ρωτάνε και στο θέατρο και στην τηλεόραση και δεν μπορώ να θυμηθώ μετά ιστορίες.

Εκτός από τους «Συμμαθητές» που αλλού σας βρίσκουμε; Στο θέατρο Ακάδημος στο «Αναμείνατε στο ακουστικό σας». Είναι μια παράσταση που έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και θα την συνεχίσουμε μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων. Πρωταγωνιστούν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου,  η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Μαριέλλα Σαββίδου και η Ιουλία Καλογρίδη και είναι σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Είναι μια κωμωδία και το θέμα της είναι η έλλειψη επικοινωνίας των ανθρώπων της σημερινής εποχής εξαιτίας της τεχνολογίας. Δηλαδή βλέπουμε ουσιαστικά οκτώ ανθρώπους οι οποίοι διαρκώς μιλάνε μεταξύ τους  αλλά ποτέ δεν βρίσκονται.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR