counter

Μάριος Αθανασίου - Πηνελόπη Πλάκα: Είναι ζευγάρι;

Μάριος Αθανασίου - Πηνελόπη Πλάκα: Είναι ζευγάρι;
Μάριος Αθανασίου - Πηνελόπη Πλάκα: Είναι ζευγάρι;

Πηνελόπη Πλάκα Μάριος Αθανασίου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι ζευγάρι με τον Μάριο Αθανασίου. Αυτό αναφέρει εβδομαδιαίο περιοδικό και η είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων. Αφορμή; Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Πηνελόπη Πλάκα στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, με την ίδια να ποζάρει πολύ χαμογελαστή παρέα με τον Μάριο Αθανασίου.

Αν προσθέσει κανείς και το γεγονός πως η Πηνελόπη Πλάκα έχει χωρίσει εδώ και δύο περίπου μήνες από τον Διονύση Μακρή και πως ο Μάριος Αθανασίου δεν έχει παρουσιάσει κάποια επίσημη σύντροφο στο πλευρό του μετά τον χωρισμό από την Μαρία Σολωμού, τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα ιδανικό σενάριο για δημιουργία νέας σχέσης. Κρατήστε την λέξη σενάριο και προσθέστε δίπλα τις λέξεις "επιστημονικής φαντασίας". Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το φερόμενο ειδύλλιο μεταξύ των δύο ηθοποιών. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της Πηνελόπης Πλάκα που ξεκαθάρισε την κατάσταση. "Η Πηνελόπη έχει καθαρά επαγγελματική σχέση με τον Μάριο Αθανασίου. Συνεργάζονται στην σειρά του Mega "Με τα παντελόνια κάτω" και η φωτογραφία είναι από ένα διάλειμμα των γυρισμάτων για το σήριαλ. Είναι εξαιρετικά άσχημο να γράφονται ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική ζωή δύο ανθρώπων και να έρχονται σε δύσκολη θέση οι δικοί τους. Κανείς δεν πήρε τηλέφωνο την Πηνελόπη για να την ρωτήσει αν έχει σχέση με τον Μάριο Αθανασίου με αφορμή την φωτογραφία. Απλά το έγραψαν", καταλήγει.

Πολλές φορές η Πηνελόπη Πλάκα έχει βρεθεί στο προσκήνιο εξ΄αιτίας της προσωπικής της ζωής, αλλά όπως φαίνεται, πολλές φορές τα δημοσιεύματα που αφορούν την νεαρή ηθοποιό, δεν έχουν δόση αλήθειας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR