counter

Μάριος Αθανασίου: Μιλά για πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί που περιμένει

Μάριος Αθανασίου: Μιλά για πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί που περιμένει
Μάριος Αθανασίου: Μιλά για πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί που περιμένει

Μάριος Αθανασίου

Ο Μάριος Αθανασίου έχει δυο λόγους για να είναι ευτυχισμένος. Αυτό γιατί αφενός σε λίγες μέρες θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και αφετέρουγιατί η νέα του σύντροφος είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί.

Σε σχετική συνέντευξη στο περιοδικό People Greece και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευσταθίου, ο Μάριος Αθανασίου μεταξύ άλλων,  μας λέει πως βιώνει το συναίσθημα του να γίνει κάποιος δεύτερη φορά πατέρας αλλά και για την σύντροφο του Μάρθα.

Έτσι, ο Μάριος Αθανασίου, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, θα κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του. Η όμορφη καστανή σύντροφός του Μάρθα, με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια, δουλεύει ως φωτογράφος και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, θα τον κάνει μπαμπά για δεύτερη φορά.

Μια από τις ερωτήσεις σχετικά με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού είναι η εξής «Πώς προέκυψε, αλήθεια, το δεύτερο παιδί στη ζωή του;»  και απαντά «Ήταν πραγματικά κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν κατα­φέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός, να είσαι, π.χ., με κάποια γυναίκα για αρκετό καιρό και να το αποφασίσεις. Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνω­σης, αλλά σε συναισθηματικό. Όταν ξε­κινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (σ.σ. Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δεν είχα βάλει τελεία στο θέμα του παιδιού, ούτε είχα καμία άσχημη ανάμνηση από αυτό. Αντί­θετα, ήμουν ευτυχισμένος και ένιωθα ευλογημένος για αυτή την αίσθηση, την εμπειρία και τη διαδικασία του να μεγα­λώνω κάποιον άνθρωπο και να τον αγα­πάω ανιδιοτελώς.

Όσο για την σύντροφο του Μάρθα, ο Μάριος Αθανασίου λέει « Όταν γνώρισα την τωρινή μου σύντροφο, αισθάνθηκα πολύ καλά και είπα πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ε, το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν το να μεί­νουμε μαζί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια».

Διαβάστε επίσης: Μάριος Αθανασίου: Θα γίνει ξανά πατέρας

Διαβάστε επίσης: Μάριος Αθανασίου: "Θεωρώ λογικό να παντρέψω τη Σολωμού με το Μουζουράκη"


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR