counter

Μάριος Αθανασίου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το νέο επιχειρηματικό του βήμα

Μάριος Αθανασίου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το νέο επιχειρηματικό του βήμα
Μάριος Αθανασίου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το νέο επιχειρηματικό του βήμα

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! weekly  για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την σχέση που έχει με τον γάμο.

Ο ρόλος του Μάριου  Αθανασίου  δεν παρουσιάζει  πλέον πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον υποδυόμενο "Ανδρέα" όπως είπε και ο ίδιος,  αφού πλέον έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τον χαρακτήρα του.

Παράλληλα ο Μάριος Αθανασίου κάνει εμφανίσεις στο Θέατρο  "Ακάδημος"  στην παράσταση "Αναμείνατε στο ακουστικό σας" με θέμα την έλλειψη επικοινωνίας του ανθρώπου από την υπερβολική χρήση της τεχνολογίας ως κίνητρο αφύπνισης του ανθρώπου.

Όσο για τον γιο του, Αλέξανδρο φαίνεται πως υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την αδελφή του κάτι  που άγχωνε ιδιαίτερα τον γνωστό ηθοποιό. Πάντως όπως δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! στα άμεσα σχέδια του δεν βρίσκεται ο γάμος.

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του ηθοποιού φαίνεται να  είναι το άνοιγμα ενός κομμωτηρίου προς  τιμή της μητέρας του, καθώς το καλοκαίρι θα συνεχίσει να εργάζεται σε ένα beach bar , χωρίς βέβαια να επηρεάσει την δουλεία του στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Mεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόκειται να ανοίξει κομμωτήριο δηλώνονταςμεταξύ άλλων: «Τον Μάρτιο θα ανοίξω ένα κομμωτήριο με έναν πολύ καλό μου φίλο στην Κάντζα. Είναι ένας φόρος τιμής για τη μητέρα μου που με μεγάλωσε εργαζόμενη εκεί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR