counter

Μαρίνα Πατούλη: Επιστρέφει στο "J2US" για να… αποχωρήσει – Το "καρφί" για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μαρίνα Πατούλη: Επιστρέφει στο "J2US" για να… αποχωρήσει – Το "καρφί" για την Ειρήνη Παπαδοπούλου
Μαρίνα Πατούλη: Επιστρέφει στο "J2US" για να… αποχωρήσει – Το "καρφί" για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ζωντανά στο Πρωινό μίλησε τηλεφωνικά την Τρίτη η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, εξηγώντας πως θα βρεθεί στο live του Σαββάτου για να πει ένα τελευταίο τραγούδι με τον παρτενέρ της Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα εξήγησε πως συμμετείχε στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου σχετικά με την αποχώρησή της.

«Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία. Εγώ την Κυριακή βγήκα στη σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη από καρδιάς και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους που εξέφρασα στη δήλωσή μου. Από εκεί και πέρα, δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθεατές, ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου. Έτσι αποχαιρετώ το J2US. Αυτό είναι όλο» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Κατόπιν όταν η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που είπε πως δεν θα αποχωρήσει από το J2US, σχολίασε: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και στην τελική ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά. Εμένα η συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα πάω το Σάββατο για να είμαι συνεπής στη δέσμευσή μου και θα κλείσουμε όμορφα».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR