counter

Μαρίνα Ασλάνογλου: "Δεν σκέφτομαι καθόλου να κάνω οικογένεια"

Μαρίνα Ασλάνογλου: "Δεν σκέφτομαι καθόλου να κάνω οικογένεια"
Μαρίνα Ασλάνογλου: "Δεν σκέφτομαι καθόλου να κάνω οικογένεια"

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μιλάει στο περιοδικό People για το φλερτ και εξηγεί γιατί η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα σχέδια της.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν γάμο και ένα διαζύγιο, από τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο. Η ιδέα να φορέσει και πάλι βέρα στο δεξί είναι κάτι που αυτήν την στιγμή δεν περνάει καθόλου από το μυαλό της: "Αυτή τη στιγμή όχι. Δεν το σκέφτομαι καθόλου να κάνω τώρα οικογένεια και παιδιά. Ειδικά για παιδί, δεν μου έχει χτυπήσει ακόμα το καμπανάκι. Έζησα ένα γάμο, όμως τώρα είμαι σε άλλη φάση. Ποτέ δεν λέω “ποτέ”, απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι στο πλάνο μου" λέει.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Σπυροπουλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα: "Είμαι καλά, με διάφορες περίεργες δυσκολίες, αλλά όλα καλά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Ξέρεις ότι δεν μιλάω" απαντάει στο περιοδικό.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου λέει στη συνέντευξη της πως το φλερτ της αρέσει, αλλά όχι με τον τρόπο που γίνεται σήμερα: "Οι ρόλοι έχουν αλλάξει πολύ. Νομίζω πως οι γυναίκες διεκδικούν περισσότερο. Όλη η διαδικασία του φλερτ είναι ωραία, ακόμα κι αυτό το άγχος που έχεις αν θα σε πάρει τηλέφωνο ή όχι. Με φλερτάρουν, αλλά βαριέμαι γιατί είναι όλα ίδια. Μου λείπει το κυνήγι, το κάτι διαφορετικό. Είναι ωραίο όλο αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και όλοι τα κάνουν όλα με τον ίδιο τρόπο. Αν ο άλλος δεν σε ψάξει, ποιο το νόημα; Έχω μείνει πολύ μόνη μου για να ξέρω τι θέλω και πιστεύω πως ό,τι είναι να έρθει έρχεται. Δεν σου κρύβω πως παλαιότερα είχα πληγωθεί, όμως κι αυτό είναι συναίσθημα που πρέπει να το ζεις. Είναι ωραίο και στα πατώματα να πέσεις, και να κλάψεις, να το ζήσεις με πάθος" καταλήγει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR