counter

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η απάντηση για την αντίδραση του συζύγου της μετά την ερώτηση για τον "Σασμό"

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η απάντηση για την αντίδραση του συζύγου της μετά την ερώτηση για τον "Σασμό"
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η απάντηση για την αντίδραση του συζύγου της μετά την ερώτηση για τον "Σασμό"

Συνέντευξη στη Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στις εξελίξεις του β’ κύκλου του Σασμού, ενώ απάντησε και για την πολυσυζητημένη αντίδραση του συζύγου της Γιάννη Νταλιάνη, σε πρόσφατη έξοδό τους.

Θυμίζουμε πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Πέρσες» στο Ηρώδειο. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να κάνουν μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, ωστόσο ο Γιάννης Νταλιάνης ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που έκαναν οι στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τις κάμερες και η σύζυγός του να τον ακολουθήσει.

Μιλώντας για το περιστατικό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σχολίασε: «Δε με κουράζει να με ρωτάνε και μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε τη βαρύτητα και της πραγματικότητας, επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία».

Σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον Σασμό, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η Βασιλική ζει και χαίρομαι γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμη πράγματα να δώσει. Στο βιβλίο ο ρόλος μου πεθαίνει πάρα πολύ νωρίς, αλλά έχουμε ξεφύγει πολύ από το βιβλίο. Υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις. Μετά από δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε με την έναρξη του νέου κύκλου θα γίνει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής. Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας αν θα βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή και γύρω από αυτό θα εξελιχθούν πολλά στη σειρά. Αλλά για την ώρα δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR