counter

Μαριλένα Ράδου: Η ηλικία, οι σπουδές της και ο ρόλος της στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Μαριλένα Ράδου: Η ηλικία, οι σπουδές της και ο ρόλος της στη σειρά “Παγιδευμένοι”
Μαριλένα Ράδου: Η ηλικία, οι σπουδές της και ο ρόλος της στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Η Μαριαλένα Ράδου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και το κοινό θέλει να μάθει τα πάντα για εκείνη. Αναζητήσεις σχετικά με το βιογραφικό, τις σπουδές της αλλά και λεπτομέρειες για τον ρόλο της είναι εξαιρετικά υψηλές, και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις απαντήσεις για όλες τις απορίες σας.

Μαριλένα Ράδου: Η ηλικία και οι σπουδές

  • Η Μαριλένα Ράδου γεννήθηκε το 1983 στο Μαρούσι και η ηλικία της είναι 39 ετών. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Με 2 επιπλέον σεμινάρια στην Αθήνα με τον personal coach Giles Foreman Actors Studio, Λονδίνου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα και του σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Πόρτα στην Αθήνα. 

 

 

Μαριλένα Ράδου: Οι παραστάσεις και οι σειρές

Μπορεί στην τηλεόραση να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού με τον ρόλο της στην σειρά «Παγιδευμένοι», ωστόσο έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, με αρκετές συμμετοχές σε σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις. 

  • Στο ενεργητικό της παραστάσεις στο Θέατρο όπως: FUGA – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ, ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ, C’ EST LA VIE, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ, ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, ΕΓΩ, Η ΑΡΓΩ, MIND THE GAP, SEX REVOLUTION, ΖΩΟΥ BIZZZ, UNDEAD, SHOPPING & FUCKING, ΑΚΟΥ ΒΛΕΠΕ ΜΙΛΑ και ΘΗΛΥΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟ string ΜΑΣ ΜΕΣΑ.
  • Επιπλέον συμμετοχές στην τηλέοραση στις σειρές: ΗΛΙΟΣ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ, ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, 10η Εντολή και STICK AROUND.

Μαριλένα Ράδου: Η μεγάλη αλλαγή για την σειρά «Παγιδευμένοι»

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι ότι μέχρι πρότινος είχε καστανά μαλλιά, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες στο Instagram της και λίγο πριν βγουν στο τηλεοπτικό αέρα οι «Παγιδευμένοι», έγινε ξανθιά!

Δείτε φωτογραφίες με την ίδια:

 

 

 

Μαριλένα Ράδου: Ο ρόλος της στην σειρά «Παγιδευμένοι»

Η Μαριλένα Ράδου στην σειρά «Παγιδευμένοι» έχει τον ρόλο της Κατερίνας Μαυρίδη. Η Κατερίνα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη και αδελφή του Σταύρου Μαυρίδη. Είναι δικαστής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Οργανωτική, καθώς πρέπει, χαμηλών τόνων. Αν και δείχνει δυναμική, στην πραγματικότητα χρειάζεται προστασία. Από τότε που σκοτώθηκαν οι γονείς τους και έμειναν μόνα τα αδέλφια, η Κατερίνα βρίσκει προστασία στον Σταύρο, τον οποίο θαυμάζει. Αγαπάει βαθιά τον Δημήτρη και δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Θα κάνει απελπισμένες κινήσεις και θα βρεθεί μπλεγμένη σε έναν λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR