counter

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Χωρίζει από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη; Η ίδια απαντά...

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Χωρίζει από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη; Η ίδια απαντά...
Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Χωρίζει από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη; Η ίδια απαντά...

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλά πρώτη φορά για τις φήμες που θέλουν την ίδια και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη να χωρίζουν. 

Εδώ και έξι μήνες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι με τον Κωνσταντίνο δεν είστε πια μαζί. Δεν ισχύει. Αυτή η φημολογία ξεκίνησε όταν με είδαν στην Ελλάδα να διασκεδάζω με τους φίλους μου, κάτι που είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος, χωρίς ποτέ αυτό να κάνει εντύπωση σε κανέναν. Δυστυχώς, στη στενόμυαλη κοινωνία μας όταν μία γυναίκα βγει μόνη της έξω αυτό σημαίνει ότι χωρίζει, ενώ φαίνεται απολύτως φυσιολογικό όταν κάνει κάτι αντίστοιχο ένας άντρας. Στο ΟΚ! μίλησα πρώτη φορά και για τον γάμο μου και για τις εγκυμοσύνες μου. Έτσι λοιπόν, αν αποφασίσω να χωρίσω, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. (Γελάει.)

Περάσατε κρίση στον γάμο σας; Η μόνη κρίση που πέρασα ήταν προσωπική. Δεν έχει να κάνει με τον Κωνσταντίνο και τη σχέση μας. Πέρασα μία φάση υπαρξιακής αναζήτησης, όπου ήθελα να επαναπροσδιορίσω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αν ήταν άλλη στη θέση μου ενδεχομένως να μην άφηνε μία παραδεισένια ζωή στο Ντουμπάι για να επιστρέψει στην Ελλάδα της κρίσης. Αλλά ακολουθώ την καρδιά μου και όχι τη λογική.

Θεωρείς ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο έρωτας της ζωής σου; Στον έρωτα νομίζω ότι ισχύει αυτό που έχει πει ο Γούντι Άλεν: «Ο μόνος έρωτας που κρατάει για πάντα είναι ο ανεκπλήρωτος». Όταν ένας έρωτας ολοκληρώνεται, αποδυναμώνεται και μετά έρχονται άλλα ανεκτίμητα πράγματα, όπως είναι η αγάπη και η συντροφικότητα που δεν συγκρίνονται όμως με το πρώτο πάθος. Δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο να ξαναερωτευτώ. Ο έρωτας σου έρχεται από το πουθενά και σε συνεπαίρνει. Για το ποιος λοιπόν είναι ο έρωτας της ζωής μου, θα μπορώ να απαντήσω μόνο όταν φτάσω στα 80 μου. Σίγουρα ο Κωνσταντίνος είναι ο μοναδικός άντρας που δεν με βλέπει ανταγωνιστικά και αυτός είναι ο βασικός λόγος που τον παντρεύτηκα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!  που κυκλοφορεί. 

Coverok462



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR