counter

Μαριλένα Γεραντώνη: Απαντά για το σημείωμα της κόρης της στις Πανελλήνιες που έγινε viral

Μαριλένα Γεραντώνη: Απαντά για το σημείωμα της κόρης της στις Πανελλήνιες που έγινε viral
Μαριλένα Γεραντώνη: Απαντά για το σημείωμα της κόρης της στις Πανελλήνιες που έγινε viral

Η Μαριλένα Γεραντώνη βρίσκεται από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» μαζί με τον Ζήση Μούσιο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαιωάννου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σημείωμα της κόρης της, Χάιντι, που έγινε viral στο διαδίκτυο λίγο πριν την έναρξη των πανελλαδικών.

Περίμενες ότι το σημείωμά της που άφησε στην πολυκατοικία πριν από την έναρξη των εξετάσεων θα γίνει viral;

Άσ’ το, έγινε χαμός. (Γελάει.) Ανάμεσα στα άγχη της στον δρόμο για τις πανελλαδικές, ένας από τους φόβους της ήταν τα πάρτι. Όταν ανοίγει ο καιρός, στην πολυκατοικία μας κάνουν συνεχώς πάρτι στην ταράτσα και εμείς μένουμε στον 6ο όροφο. Μου είπε λοιπόν ότι θα γράψει ένα σημείωμα. Το έκανε και το σημείωμα έγινε viral την ίδια κιόλας μέρα. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας τής έγραψαν ευχές. Κάποιος το τράβηξε φωτογραφία και ανέβηκε στα social media.

Μάλιστα, στα σχόλια στο Διαδίκτυο έβλεπα ότι αναρωτιόντουσαν αν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο και από πού βγαίνει το όνομα της κόρης μου Χάιντι – από το Χάιδω. Αφού πέρασαν οι Πανελλήνιες και πήρε 19.250 μόρια, μου είπε ότι θέλει να τους ευχαριστήσουμε. Έγραψα λοιπόν εγώ αυτή τη φορά ένα σημείωμα ευχαριστώντας τους. Όταν το έγραφα, δεν περίμενα ότι θα γίνει viral και η απάντηση. Δεν έχω βρει ακόμη ποιος από την πολυκατοικία τα ανεβάζει. (Γελάει.)

Πώς μαθεύτηκε στο Διαδίκτυο ότι πρόκειται για τη δική σου κόρη;

Είχα πει σε έναν συνάδελφο το περιστατικό με το πρώτο σημείωμα που είχε γίνει viral. Μαθεύτηκε λοιπόν και έτσι τη δεύτερη φορά πήγε κάποιος και το είπε στον αρχισυντάκτη του Νίκου Ευαγγελάτου. Ε, αυτό ήταν. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγω live γιατί δεν θέλει το παιδί. Συμφωνήσαμε να με πάρει τηλέφωνο. Μετά έγραφαν όλοι: “Η Χάιντι είναι η κόρη της Μαριλένας Γεραντώνη”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR