counter

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βόλτα για δυο χωρίς την κορούλα τους

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βόλτα για δυο χωρίς την κορούλα τους
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βόλτα για δυο χωρίς την κορούλα τους

Στη Γλυφάδα για απογευματινό καφεδάκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι άφησε για λίγο τις καθημερινές υποχρεώσεις του και χαλάρωσε απολαμβάνοντας τη βόλτα του σε γνωστό café των νοτίων προαστίων. Κάποια ύπαρξη έλειπε από την παρέα τους όμως! Το ζευγάρι άφησε για λίγο τη  μικρή κορούλα τους Μάργκω και απόλαυσαν λίγες στιγμές ξενοιασιάς μόνοι τους.

Απόλυτα ταιριαστοί και ευτυχισμένοι έκαναν τη βόλτα τους και έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ντυμένοι με casual look ήπιαν το καφεδάκι τους αφήνοντας για λίγο πίσω τη μικρή κορούλα τους. Οι δυο τους έμοιαζαν ερωτευμένοι και ευδιάθετοι και συζητούσαν για ώρα.

Η μικρή Μάργκω που πρόσφατα έκανε τα πρώτα της γενέθλια έχει όλη την προσοχή του λαμπερού ζευγαριού που αναμφισβήτητα είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ αφού πολλές φορές η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα φανερώνοντας ότι ζει την απόλυτη ευτυχία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR