counter

Mαριέλλα Σαββίδου: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Mαριέλλα Σαββίδου: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram
Mαριέλλα Σαββίδου: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Μαριέλλα Σαββίδου

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

 Την Μαριέλλα Σαββίδου αγαπήσαμε μέσα από την εξαιρετική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» και τώρα παρακολουθούσε  στο πρωινό πρόγραμμα του Mega «Καλημερούδια».

Η Κύπρια ηθοποιός έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με το χιούμορ και την ευθύτητα του χαρακτήρα της. Την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, όμως με μια ανάρτησή της στο Istagram μας έδειξε και την φιλόζωη πλευρά της. Η ίδια φωτογραφήθηκε με μια σκυλίτσα, που τριγυρίζει στο πλατό  και είχε τραυματιστεί, αλλά χάρη στη βοήθεια της ομάδας του πρωινού περπατάει και πάλι.

Διαβάστε την ιστορία της Σπίθας όπως την έγραψε η ίδια:

«Η Σπίθα είναι χρόνια εδώ στο στούντιο στην Παιανία. Είναι από τα καλύτερα σκυλιά που έχω δει. Πριν κάποιες εβδομάδες έφτασα στο στούντιο και την βρήκα χτυπημένη από αυτοκίνητο. Εννοείται ότι ο οδηγός την παράτησε... Μετά από χειρουργείο και ανάρρωση η Σπίθα κατάφερε να ξαναπερπατήσει και σήμερα μπήκε από μόνη της μέσα στο πλατό να μας φιλήσει. 😍😍😍 Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα των @kalimeroudia, (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) που συνέβαλε σ´ αυτό και ειδικά την ψυχούλα @tzinagavala μας που φρόντισε την Σπίθα στο σπίτι της. Πάντως όποιος υιοθετήσει την Σπίθα θα είναι πολύ πολύ τυχερός γιατί είναι μια ψυχή γεμάτη αγάπη. ❤️❤️❤️❤️❤️»

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR