counter

Μαριάντα Πιερίδη: Διάλεξε όμως, ωραίο παπούτσι!

Μαριάντα Πιερίδη: Διάλεξε όμως, ωραίο παπούτσι!
Μαριάντα Πιερίδη: Διάλεξε όμως, ωραίο παπούτσι!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Βόλτα για ψώνια στο Κολωνάκι βγήκε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Posidonio στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Έτσι το πρόγραμμά της είναι αρκετά φορτωμένο, χωρίς πολλά περιθώρια για προσωπικό χρόνο.

Σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μαριάντα Πιερίδη πήγε στο Κολώνακι για να δει τις βιτρίνες των καταστημάτων σχετικά με τις φθινοπωρινές τάσεις της μόδας, αλλά και να αγοράσει κάποια κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της. Για αρκετή ώρα παρέμεινε σε κατάστημα παπουτσιών για να επιλέξει κάποια νέα κομμάτια που ήθελε να αποκτήσει. Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των ψηλοτάκουνων κι έτσι δοκίμασε δύο ζευγάρια πέδιλων προκειμένου να δει ποιο της ταιριάζει καλύτερα.

Μαζί με τη στυλίστρια της Πέννυ Βασιλείου, πέρασαν αρκετό χρόνο μέχρι να καταλήξουν στο ιδανικό! Τελικά η Μαριάντα απέκτησε το αντικείμενο του πόθου της και αποχώρησε από το κατάστημα με μια μεγάλη σακούλα στον ώμο κι ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR