counter

Μαριάντα Πιερίδη: "Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει τώρα μπορούσε να μιλήσουμε"

Μαριάντα Πιερίδη: "Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει τώρα μπορούσε να μιλήσουμε"
Μαριάντα Πιερίδη: "Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει τώρα μπορούσε να μιλήσουμε"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ήταν το πρωί της Δευτέρας 27/3 η Μαριάντα Πιερίδη παραχωρώντας μία αποκαλυπτική συνένετυξη.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνης της, αλλά και την συνθήκη που την έκανε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη

 «Τραγουδούσα μέχρι και τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δεν ήθελα να το αποκαλύψω πιο νωρίς γιατί είχα και δύο αποκολλήσεις και σταμάτησα να τραγουδάω. Συνέχισα λίγους μήνες μετά τη γέννα, αλλά είχα μια πολύ τραυματική εμπειρία με την κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί στο σπίτι» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Κι εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να μεγαλώσει ο Νικόλας μας  όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει. Με αυτά κι αυτά, περάσανε λίγα χρόνια και να’ μαστε τώρα στο J2US. Δεν το κυνηγούσα όμως να επιστρέψω, με κυνηγούσανε….Με το παιδί αλλάξανε τα όριά μου. Εκεί που υπήρχε ένα μάκρος στα όρια, ξαφνικά κοντύνανε πολύ. Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω».

Παράλληλα, η Μαριάντα Πιερίδη περιέγραψε ένα σκηνικό που έζησε με γνωστό επιχειρηματία το οποίο την σόκαρε.

Δείτε επίσης - Μαριάντα Πιερίδη: "Με τον μπαμπά του γιου μου χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος"

«Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε” εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR