counter

Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια εξομολόγηση για την 8χρονη κόρη της

Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια εξομολόγηση για την 8χρονη κόρη της
Μαριάννα Τουμασάτου: Η σπάνια εξομολόγηση για την 8χρονη κόρη της

Η Μαριάννα Τουμασάτου, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Tv Mania και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της.

Τόσα χρόνια που σας ξέρουμε, δεν έχετε εκθέσει ποτέ την προσωπική σας ζωή, ειδικά την κόρη σας, Χρυσηίδα. Ελάχιστες αναφορές βρήκα σε παλαιότερές σας συνεντεύξεις. Πώς το καταφέρατε μέχρι σήμερα; Οι δημοσιογράφοι επιμένουν, όπως καταλαβαίνετε…

Απλά απέχουμε και προστατεύουμε το παιδί από τη δημοσιότητα. Μία φορά μόνο, όταν ήταν δύο ετών και την κρατούσε αγκαλιά ο πατέρας της, τους έβγαλαν μαζί φωτογραφία. Εννοείται ότι κινηθήκαμε νομικά! Κατά τ’ άλλα, και οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι, μας έχετε σεβαστεί.

Έχει καταλάβει η κόρη σας, που σήμερα είναι πλέον 8 ετών, ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι;

Ναι, όταν έρχεται κόσμος και μας ζητούν να βγάλουμε μία φωτογραφία απορεί. Όχι πια τόσο, στο παρελθόν όμως με ρωτούσε: «Γιατί, μαμά, έρχονται και βγάζουν φωτογραφία;». «Γιατί είμαι μεγάλη σαν την Ακρόπολη!», της έλεγα (γελάμε). Εντάξει, της εξήγησα και κατάλαβε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR