counter

Μαριάννα Τουμασάτου για Γεωργούλη: "Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα…"

Μαριάννα Τουμασάτου για Γεωργούλη: "Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα…"
Μαριάννα Τουμασάτου για Γεωργούλη: "Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα…"

Η Μαριάννα Τουμασάτου το μεσημέρι της Κυριακής 23/4 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, «Είμαστε μαζί» .

H ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος κατηγορήθηκε για κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη γυναίκα, εξηγώντας πως πλέον δεν πέφτει από τα σύννεφα καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια της.

Όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξη Γεωργούλη

 «Eγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές γεια στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω. Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: "Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό, έχω ακούσει ότι…"

«Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη. Υπάρχουν πάρα», συμπλήρωσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR