counter

Μαριάννα Τουμασάτου: “Είχαμε ακούσει ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με νεαρά αγόρια, αλλά…”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Είχαμε ακούσει ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με νεαρά αγόρια, αλλά…”
Μαριάννα Τουμασάτου: “Είχαμε ακούσει ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με νεαρά αγόρια, αλλά…”

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό.

«Πολλά από αυτά τα είχαμε ακούσει, αλλά όχι όλα και όχι στον βαθμό που καταγγέλθηκαν… Είχαμε ακούσει δηλαδή ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με νεαρά αγόρια, αλλά δε φανταζόμασταν ότι μπορεί να είναι ανήλικα. Κάποια άλλα περιστατικά μού τα είχαν διηγηθεί οι κοπέλες που τα κατήγγειλαν και τα γνώριζα», εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Η φωτογραφία της ζωής μου» του ΑΝΤ1.

Τι δήλωσε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα που μετά την εξομολόγησή της άνοιξε τον «ασκό» του Αιόλου;

«Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είχα ακούσει κάτι. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας… Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν παραβατική συμπεριφορά και την εξέφραζαν είτε ασκώντας στους άλλους λεκτική ή ψυχολογική βία είτε παρενοχλώντας τους σεξουαλικά. Δεν μπορεί να μαζεύτηκαν πενήντα άνθρωποι για να κατηγορήσουν κάποιον που δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι δυνατόν να ακούμε από την πλευρά του Λιγνάδη ότι τον ζήλευαν από το Σωματείο (σ.σ. Ελλήνων Ηθοποιών); Ποιος να λιμπιστεί την καριέρα ποιανού και για ποιο λόγο; Κι αν όντως την είχαν λιμπιστεί, γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα; Είναι αστεία πράγματα αυτά», υπογράμμισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Είμαι με το μέρος των θυμάτων και κατηγορώ τους θύτες. Δεν θα ασχοληθώ με τους ενδιάμεσους», ξεκαθάρισε ακόμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR