counter

Μαριάννα Τουμασάτου: “Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη”
Μαριάννα Τουμασάτου: “Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος», ρωτήθηκε μεταξύ άλλων την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Δείτε επίσης - Μαριάννα Τουμασάτου: Δείτε την να πρωταγωνιστεί με κατάμαυρο μακρύ μαλλί πριν 30 χρόνια

Όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί  εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους. Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR