counter

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαϊτη για τον θάνατό της, "Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή"

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαϊτη για τον θάνατό της, "Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή"
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαϊτη για τον θάνατό της, "Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή"

Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 24 Ιουλίου η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών.

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Η είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έγινε γνωστή με μια ανακοίνωση της οικογένειας, η οποία ανέφερε: "Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.  Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο".

Δείτε επίσης - Βίκυ Χαντζή για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: "Αυτή τη στιγμή οι οικογένειες που μένουν στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ είναι συγκλονισμένες με την είδηση"

Νατάσα Παζαϊτη – Η ανάρτηση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Αρκετοί ήταν αυτοί που αποχαιρέτησαν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσα από τα social media και την ευχαρίστησαν για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της.

Αναμεσά σε αυτούς και η Νατάσα Παζαϊτη, η οποία κοινοποίησε μια φωτογραφία της με την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” και έγραψε: «Αγαπημένη Μαριάννα , θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη ,Φροντίδα ,Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο».

Διαβάστε επίσης - Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκίνηση στα social media για το θάνατό της

Δείτε την ανάρτηση της Νατάσας Παζαϊτη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR