counter

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της (Φωτογραφίες)

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της (Φωτογραφίες)
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της (Φωτογραφίες)

Πέθανε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

«Με βαθύτατη θλίψη, Η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη πραγματοποίησε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 17 Ιουνίου σε μια εκδήλωση ου διοργάνωσε η UNESCO στην έδρα του Οργανισμού στο Παρίσι, παρουσία της πρώτης κυρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας Μπριζίτ Μακρόν και πολλών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, φωτογραφίες από την παρουσία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην εν λόγω εκδήλωση είχαν δημοσιευτεί στη σελίδα του του ιδρύματος “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” στο Instagram.

«Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου, που θα μείνει ανεξίτηλη στη σκέψη και στην καρδιά μου, ήταν η χθεσινή βραδιά που διοργάνωσε η UNESCO, στην έδρα της στο Παρίσι, και τίμησε την Ελλάδα, τίμησε τα 25 χρόνια της συμμετοχής μου στον Οργανισμό και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γενική Διευθύντρια κυρία Audrey Azoulay, για αυτή της την πρωτοβουλία, στην κυρία Brigitte Macron για την παρουσία και την πολύτιμη φιλία της, και την αγαπημένη μου φίλη κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη που είναι πάντοτε στο πλευρό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιά σε όλους τους Πρέσβεις Καλής Θελήσεως της UNESCO, όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες που συμπορευόμαστε εδώ και 25 χρόνια και είναι πια για εμένα μια δεύτερη οικογένεια! Μια οικογένεια ενωμένη με στόχο να συμβάλουμε στο χτίσιμο ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά!», έγραφε η ανάρτηση.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR