counter

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η αδερφή της παίρνει θέση για την αποχώρησή της από το Survivor

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η αδερφή της παίρνει θέση για την αποχώρησή της από το Survivor
Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η αδερφή της παίρνει θέση για την αποχώρησή της από το Survivor

«Αντίο» στο Survivor είπε το βράδυ της Τετάρτης η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία μπήκε στη βάρκα της επιστροφής, μετά τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Στην ανακοίνωση του ονόματος που αποχωρεί, η Ελένη ξέσπασε σε λυγμούς με τους συμπαίκτες της, πλην του Τριαντάφυλλου να σπεύδουν να την αγκαλιάσουν. Από την άλλη πλευρά, η Μαριάνθη βρήκε συμπαράσταση μόνο από τον «Ντάφυ». 

Η αδερφή της Μαριάνθης, μίλησε στο Πρωινό την Πέμπτη και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της 29χρονης από το Survivor, αλλά και τον έντονο καβγά της με τη Νικολέττα.

«Η Μαριάνθη φάνηκε πως ίσως και να περίμενε να αποχωρήσει. Εγώ θέλω να εστιάσω στο γεγονός ότι τους χαιρέτησε όλους, όχι ψυχρά. Το πιο πιθανό είναι πως όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει κρατήσει κακία σε κανέναν, γιατί είναι άνθρωπος που συγχωρεί» είπε αρχικά η αδερφή της Μαριάνθης.

Σχετικά με το ξέσπασμα της Μαριάνθης και τον καβγά με την Νικολέτα, η Αγγελική Κάσδαγλη σχολίασε: « Η Μαριάνθη ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει με τόσα που είχαν γίνει. Είχε κρατήσει αποστάσεις, αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και ξέσπασε. Δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι. Η Μαριάνθη είναι άνθρωπος με πειθαρχεία και αξιοπρέπεια. Έχει πάρα πολύ υπομονή και όταν έρχεται σε αυτή τη θέση, σημαίνει πως όντως κάτι έχει γίνει».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR