counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν και οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν και οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους
Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν και οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή στο Survivor, με τη Νικολέτα Μαυρίδη να αποχαιρετάει οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις.

Εκεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δε δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και να αναφερθούν στη σχέση τους.

«Δεν είχα μιλήσει με τη Μαριαλένα από τότε που χωρίσαμε και όταν ήρθα εδώ στόχος μου ήταν να μην της δημιουργήσω πρόβλημα. Με κοίταζε με μισό μάτι, σαν να ήμουν ο χειρότερος εχθρός της. Όπου πήγαινα έφευγε 100 μέτρα μακριά. Κατάφερα να την προσεγγίσω. Αν αποχωρήσει… δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Μετά το παιχνίδι δεν θα την αφήσω με τίποτα να φύγει από τη ζωή μου. Ζευγάρι δεν είμαστε, αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού δε θα μου επέτρεπαν να κάνω κίνηση. Αλλά την αγαπάω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αλλά θα αφήσω τον χρόνο να δείξει», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ την επόμενη μέρα στο παιχνίδι χωρίς τον Σάκη. Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου στο παιχνίδι, μετά άλλαξαν τα πράγματα. Αντικειμενικά είναι το άλλο μου μισό μέσα στο παιχνίδι. Ξυπνάμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, του λέω τα πάντα, με βοηθάει πολύ στα αγωνίσματα. Απλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αποχωρήσει. Δεν υπάρχει. Σε περίπτωση που φύγει θέλω να πω ότι τον αγαπώ πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να μάχομαι και με αυτόν. Θα μου λείψει πολύ και σίγουρα θα με περιμένει έξω. Κατευθείαν θα πάω να τον βρω», είπε στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο (από το 4:15’ και μετά):

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR