counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor all Star έχει γενέθλια και γίνεται 28 ετών και λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Τρίτης την περίμενε μια έκπληξη.

Δείτε επίσης - Σάκης Κατσούλης & Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Καυτά" φιλιά σε βραδινή τους έξοδο (Φωτό)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της

Την ώρα που η ίδια ήταν έξω με την παρέα της ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε με μια τούρτα υπερπαραγωγή με άρωμα Survivor και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.

«Αγάπη μου επιτέλους 28! Αγάπη μου, καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί ψυχή μου. 5 χρόνια είμαστε μαζί ζωή μου», ακούγεται να λέει ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επηρεασμένη από την τραγωδία με την πτώση του Canadair στην Κάρυστο και τον θάνατο των δυο πιλότων έγραψε στο Instagram πως το μόνο που θα μοιραστεί από τα γενέθλιά της είναι το βίντεο με την έκπληξη του Σάκη Κατσούλη.

 «Σήμερα μετά τις 12:00 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματά σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από την αυριανή μέρα εν καιρώ να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε την έκπληξη του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά της:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR