counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά το "Survivor all Star"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά το "Survivor all Star"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά το "Survivor all Star"

Πίσω στην καθημερινότητα έχει γυρίσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κρατήσει την τρίτη θέση και πλέον έχει γίνει πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Δείτε επίσης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησε μέσω TikTok στα σχόλια για τη γκρίνια της στον Σάκη Κατσούλη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά το Survivor all Star

Μετά από αρκετούς μήνες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επισκέφτηκε το κομμωτήριο, προκειμένου να ανανεώσει το look της μετά από την ταλαιπωρία που πέρασαν τα μαλλιά της στο Survivor all Star.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε κάποια βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειξε το ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά της, αλλά και το νέο της κούρεμα.

«Κάναμε ρεφλέ και θεραπεία και τώρα σειρά έχει το κούρεμα», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram, ενώ σε άλλο instastory σημείωσε: «Fresh hair don’t care! Μα κάποια χαρά».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor all Star

«Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό! Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω!» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor all Star.

Photo Credits: Instagram - marialena.rou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR