counter

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

H Μαριαγάπη Ξυπολιά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Η 19χρονη έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, αφού αποχώρησε μια ανάσα πριν τον φετινό ημιτελικό.

Η Μαριαγάπη ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, ενώ και ο Αιμιλιάνο δε μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του.

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της προβολή, η Μαριαγάπη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Το νεαρό μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή.

Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned».

GNTM Τελικός

Η στιγμή για τον GTNM τελικό πλησιάζει! Τα μοντέλα του είναι έτοιμα να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000€ σε μετρητά, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο με παγκοσμίου φήμης πρακτορείο μοντέλων του εξωτερικού! Οι παίκτες του GNTM που έχουν απομείνει είναι οι: Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Ανδρέας και Ηρακλής.

Αιμιλιάνο - Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του

Παρασκευή - Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό της

Ανδρέας - Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του

Ηρακλής - Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του

GNTM ψηφοφορία – Πως θα γίνει φέτος

Μετά τον περσινό τελικό με… 2 νικητές στο GNTM και την αναστάτωση που προκάλεσε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του τελικού του GNTM, αναμένονται αλλαγές και διασφάλιση της διαδικασίας για την ανάδειξη του νικητή του GNTM! Αναμένονται από τους ιθύνοντες του καναλιού να ανακοινωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας για τον τελικό του GNTM 3! Πέρσι πάντως η διεύθυνση για την live ψηφοφορία στον τελικό του GNTM ήταν το “my.star.gr/vote”. Για να δούμε, θα είναι το ίδιο και φέτος!;

GNTM τελικός και… COVID

Όπως σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ο κορονοϊός φέρνει αλλαγές στην διαδικασία με τις πρώτες πληροφορίες να έχουν τους κριτές και την τελική τετράδα σε συνεχής πρόβες για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη ροή του GNTM τελικού, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μια άλλη αλλαγή που θα υπάρξει στον φετινό τελικό είναι πως για λόγους…συνάθροισης οι τέσσερεις φιναλίστ δεν θα έχουν την υποστήριξη από συγγενείς και φίλους. Θα έχουν όμως το δικαίωμα να επιλέξουν 2 από τους αγαπημένους τους συμπαίκτες που έχουν αποχωρήσει να είναι δίπλα τους κατά τη διάρκεια του τελικού του GNTM!        

GNTM Νικητής 2020

Ο νικητής του GNTM θα προκύψει από την τελική τετράδα, και όχι τριάδα όπως είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους τελικούς το ριάλιτι μόδας. Και αυτό δείχνει το επίπεδο δυσκολίας, καθώς ο δρόμος για τη νίκη του επάθλου του GNTM έχει 3 εμπόδια! Καλή επιτυχία σε όλους γιατί το αξίζουν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR