counter

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της! Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της! Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;
Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της! Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου η Μαρία Χάνου και μίλησε για όλους και για όλα στη Μαρία Μπακοδήμου.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο, ενώ παράλληλα έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης! Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αποχωρούν μετά από 6 χρόνια και το ανακοίνωσαν στον αέρα του Happy Day

Όσα είπε η Μαρία Χάνου

«Η μαμά μου είναι πολύ ωραία τύπισσα. Είναι και αυστηρή. Είχα όρια, είχα και μεγάλες ελευθερίες. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι ανάλογα την περίσταση. Είχαν μέθοδο παρόλο που ήταν χωρισμένοι. Ήμουν 8 χρονών όταν χώρισαν. Ήταν άσχημο. Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση για ένα παιδί. Ειδικά όταν είσαι και ένα μικρό παιδί, δε μπορείς να καταλάβεις τη συνθήκη.

Δε καταλαβαίνεις στα 8 τι σημαίνει μια σχέση ερωτική. Πως μπορεί να ολοκληρώνεται και να λήγει γιατί μπορεί να μην είναι όλα θετικά. Δεν καταλαβαίνεις γιατί φεύγει ο ένας από τους δυο από το σπίτι. Είναι πολύ πιο πρακτικά τα ερωτήματα. Η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη. Ο γονιός δε μπορεί να στο εξηγήσει ακριβώς, ούτε το παιδί μπορεί να καταλάβει ακριβώς.

Δεν ένιωσα θυμό. Στεναχώρια ένιωσα. Στεναχωρήθηκα, δε το καταλάβαινα, με στεναχωρούσε, με πίκραινε. Ο μπαμπάς μου έμενε κοντά. Με τον καιρό, όλα έδεσαν…. Η αγάπη είναι αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πολύ ανθρώπινοι και με το πρόσημο του ότι όλα γίνονται για καλό…

Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις γιατί μια σχέση τελειώνει. Δε σημαίνει ότι τελειώνει η αγάπη, απλώς δεν υπάρχει ερωτική σύνδεση. Οι γονείς μου προχώρησαν τις ζωές τους, έκαναν σχέσεις. Ήταν πολύ αποδεκτό αυτό γιατί υπήρχε από τους γονείς μου η ειλικρίνεια. Συζητάμε, υπάρχει συζήτηση. Δεν είχα απορίες… Το κακό νομίζω είναι να μην έχει το παιδί ερωτηματικά, να μη σκέφτονται αν φταίνε εκείνα, τι έκαναν τα ίδια», είπε η Μαρία Χάνου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Χάνου αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Είμαι σε μια σχέση εδώ και τρία χρόνια, μένουμε μαζί. Είμαι σε μια πολύ ωραία φάση ασφάλειας και είμαι καλά. Είναι μουσικός ο σύντροφός μου».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR