counter

Μαρία Τζομπανάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η σπάνια εξομολόγηση

Μαρία Τζομπανάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η σπάνια εξομολόγηση
Μαρία Τζομπανάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η σπάνια εξομολόγηση

Η Μαρία Τζομπανάκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU, μίλησε για την τηλεόραση, για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Σας λείπει η τηλεόραση; Η καλή ναι, αυτή που έχει φτιάξει μικρού μύθους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης…

Χρήματα από αυτήν τη δουλειά βγάλατε; Ναι. Έχω ζήσει την «χρυσή» περίοδο της τηλεόρασης με τις μεγάλες παραγωγές και τις καλές αμοιβές.

Η ομορφιά άνοιξε πόρτες στη δουλειά σας; Ααααα… για μένα ήταν εμπόδιο! Γιατί άλλα ήταν τα όνειρά μου, άλλα ήθελα να κάνω στη δουλειά μου κι άλλα μου πρόσφεραν. Πάντα με ενδιέφερε το κλασικό θέατρο και μου άρεσε πολύ το σινεμά. Βλέπω με εμμονή σινεμά. Όταν βγήκα στο χώρο, το φεμινιστικό κίνημα στην Ελλάδα ήταν σε μεγάλη έξαρση. Το να είναι μια κοπέλα πολύ όμορφη τότε ήταν ποινικό αδίκημα! Άκουσα κατ’ επανάληψη από σκηνοθέτες του σινεμά τότε την ίδια κι απαράλλαχτη φράση: «Μα παραείσαι όμορφη!»… Σαν να ήταν η ομορφιά της νιότης μου τότε η αιτία για να χάνω από χέρι τη συμμετοχή μου σε ταινίες ή στο θέατρο με ρόλους που ήθελα πολύ να παίξω. Σαν φοιτήτρια στο τρίτο έτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, στις διπλωματικές εξετάσεις που έγιναν στην Κεντρική Σκηνή του, έπαιζα την Πόρσια από τον «Έμπορο την Βενετίας» και είχε έρθει να μας δει ο Μινώτης. Είπε τότε σε καθηγητές μου: «Πολύ μου αρέσει η Κρητικιά. Αλλά θα αργήσει να κάνει αυτό που της αξίζει γιατί τώρα είναι πολύ όμορφη. Αν αντέξει να περιμένει και να επιμένει…»! Χαλάλι του αν είχε δίκιο!

Ποια η σχέση σας με τον πρώην σύζυγό σας; Και οι δύο έχουμε διδαχτεί από την ίδια ζωή… Είμαστε πολύ αγαπημένοι, μονιασμένοι με τον πατέρα του Ορφέα και λατρεύουμε το γιόκα μας. Αυτού του είδους η σχέση μεταξύ των πρώην χρειάζεται ωριμότητα, χαλιναγώγηση του εγωισμού και σεβασμό στην κοινή ζωή που έζησαν μαζί. Ένας χωρισμός είναι ένας θάνατος! Η έχθρα και η κακία φθείρουν βαριά τους ανθρώπους. Τους εξουθενώνει. Πόσο μάλλον ένα παιδί που μπορεί να βρεθεί στη μέση μιας εμπόλεμης ζώνης. Τραυματίζεται παντοτινά.

Σεξουαλική παρενόχληση, άκομψο φλερτ έχετε δεχτεί; Ναι και τα δύο. Μικρή απαντούσα με χαστούκι κι έφευγα. Λέγανε το κρι-κρι δίνει σφαλιάρες! Μου έχουν συμβεί και σπάνια δύσκολες καταστάσεις… εμμονικοί άνθρωποι που ξεπέρασαν κάθε όριο. Ένας, από τις τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις που έχω ζήσει, με κυνηγούσε πολλά χρόνια, από κοριτσάκι στην Κρήτη. Φαντασίωνε απίστευτες προσδοκίες από μένα, χωρίς να έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντα. Κατέληξε πολύ άσχημα δυστυχώς…

Διαβάστε επίσης : Λιάγκας - Σκορδά: Με ποιους πρώην συνεργάτες τους δείπνησαν στη Γλυφάδα;

Διαβάστε επίσης : Η ξανθιά καλλονή είναι αδελφή πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR