counter

Μαρία Σολωμού: Θα επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Μαρία Σολωμού: Θα επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;
Μαρία Σολωμού: Θα επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Στο MΥtv μίλησε η Μαρία Σολωμού η οποία φέτος συνεργάζεται στο θεατρικό σανίδι με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη με το πετυχημένο του έργο, "Ένας σκύλος που τον λέγαν Φρίκη".

- Αυτή η συνεργασία έχει κάποια ιδιαιτερότητα;

«Το σκηνοθέτησαν μαζί με τη Φρόσω Κορού. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή. Είναι δύσκολη συνθήκη αυτού του έργου και δυσκόλεψε περισσότερο, όταν βάλαμε τον τοίχο ανάμεσα μας. Όταν, λοιπόν, δύο άνθρωποι καλούνται να ταιριάξουν μαζί στη σκηνή και δεν γνωρίζονται από πριν, πρέπει να αναπτυχθούν και η οικειότητα των ηθοποιών και η οικειότητα των ρόλων, και στο μεγαλύτερο μέρος του έργου δεν έχουμε οπτική επαφή. Στην αρχή, λοιπόν, βάλαμε τον τοίχο, μετά πέσαμε σε αδιέξοδο, μετά βγάλαμε τον τοίχο, μήπως λειτουργήσει πρώτα έτσι και λειτούργησε αυτό. Μας βοήθησε να οικειοποιηθούμε, τα σώμα-, τα μας να βγάζουν την οικειότητα. Επειδή η Φρόσω Κόρου είναι χορογράφος, μας έβαλε σε πολλές δοκιμασίες και σωματικές ασκήσεις μεταξύ μας και, τελικά, το πετύχαμε».

-Γιατί επιλέξατε αυτό το έργο φέτος;

«Στην αρχή δεν ξέραμε τι θα κάνουμε, όλα ήταν πολύ στον αέρα. Μετά μας πρότεινε η παραγωγή ένα έργο κινηματογραφικό. Το κόνσεπτ του τοίχου υπάρχει σε μία ταινία που την είδαμε. Πήραμε το κόνσεπτ του τοίχου και το έφτιαξε ο Δημήτρης, Κάποια στιγμή είπαμε να το αφήσουμε και να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα αυτή του τοίχου και των δύο ανθρώπων που δεν έχουν φυσική επαφή και μετά γνωρίζονται. Όλο αυτό το εύρημα το θεώρησα υπέροχο και μας βγήκε»

- Θα σας ξαναδούμε στην τηλεόραση;

«Τι να πω; Είναι ένα μυστήριο... Αν υπάρχει κάποιος λόγος, θα με δείτε. Εάν δεν υπάρχει, όχι»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR