counter

Μαρία Σολωμού: Η επική της μεταμφίεση σε Άννα Βίσση & το σχόλιο της τραγουδίστριας

Μαρία Σολωμού: Η επική της μεταμφίεση σε Άννα Βίσση & το σχόλιο της τραγουδίστριας
Μαρία Σολωμού: Η επική της μεταμφίεση σε Άννα Βίσση & το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η Μαρία Σολωμού γιόρτασε τις φετινές Απόκριες και επέλεξε να μεταμορφωθεί σε... Άννα Βίσση. Η ηθοποιός, όχι απλά έκανε το καλύτερο δυνατό αλλά μοιάζει σχεδόν ίδια με την σταρ!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Μαρία Σολωμού πόζαρε με μακριά ξανθά μαλλιά, ένα κόκκινο κοστούμι που μοιάζει με αυτά που συνηθίζει να φορά η τραγουδίστρια, ένα ασημένιο καπέλο, πολλά κοσμήματα και ένα t-shirt που γράφει πάνω Anna. 

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Σολωμού για τον 18χρονο γιο της: "Δεν πέρασε στην πρώτη του επιλογή, οπότε θα ξαναπροσπαθήσει του χρόνου"

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τι να λέμε τώρα……??? Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που τρέξανε για μένα και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τρέλα. Άννα Βίσση, είσαι η έμπνευσή μου. Ελπίζω να σου αρέσει». Λίγο αργότερα η Άννα Βίσση σχολίασε: 

"Όπα οπα είπαμε εεεε!!!!!
Μας μπέρδεψα αλήθεια τώρα λέω
Τώρα πρέπει να δούμε αν τραγουδάς παρομοίως Σαγαπω Άννα Μαρία Βίσση Σολωμου", με την Μαρία Σολωμού να απαντάει με την σειρά της: "σ αγαπώ μωρεεεεεεε"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Photo Credits: Instagram @mariasolomou_official - annavissiofficial

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR