counter

Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της στο US Open – "Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες"

Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της στο US Open – "Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες"
Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της στο US Open – "Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες"

Φανερά απογοητευμένη εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open.

Η ίδια ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ και αποκλείστηκε.

Τόσο στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου όσο και στο Eurosport η 28χρονη αθλήτρια ήταν φανερά σε κακή ψυχολογική κατάσταση και τα μάτια της ήταν βουρκωμένα. Μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη σε ένα σημείο ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε από Ελληνίδα δημοσιογράφο, η Μαρία Σάκκαρη είπε ένα «δεν ξέρω πραγματικά» και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

Όταν η τενίστρια μίλησε στην κάμερα του Eurosport, είπε: «Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε: «Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει».

«Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες», κατέληξε.

Δείτε επίσης! Μαρία Σάκκαρη: Δείτε την αδερφή της με την οποία μοιάζουν σαν δίδυμες

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR