counter

Μαρία Σάκκαρη: Η φωτογραφία και το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Μαρία Σάκκαρη: Η φωτογραφία και το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Μαρία Σάκκαρη: Η φωτογραφία και το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερνή για τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του.

Οι ευχές που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού είναι πολλές, μία όμως ξεχωρίζει.

Αυτή της συντρόφου του, Μαρίας Σάκκαρη.

Οι δυο τους δεν κρύβουν ότι είναι ζευγάρι, κρατούν ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλησε να ευχηθεί από τους πρώτους στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το έκανε ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, μη σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς» έγραψε η 26χρονη τενίστρια.

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας με αφορμή την παρουσία του στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR