counter

Μαρία Πρωτόπαππα: Σε αυτή την εκπομπή θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η "Μαρίνα Βρουλάκη" του Σασμού

Μαρία Πρωτόπαππα: Σε αυτή την εκπομπή θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η "Μαρίνα Βρουλάκη" του Σασμού
Μαρία Πρωτόπαππα: Σε αυτή την εκπομπή θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση η "Μαρίνα Βρουλάκη" του Σασμού

Η Μαρία Πρωτόπαππα, είναι από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς αυτή την περίοδο, αφού η Μαρίνα Βρουλάκη που υποδύεται, ξεχωρίζει πολύ ως ρόλος της σειράς του ALPHA "Σασμός".

Η ταλαντούχα ηθοποιός από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα που σημειώνει αυτή την τεράστια επιτυχία, δεν έχει εμφανιστεί σε καμία τηλεοπτική εκπομπή, αν και πολλές ήθελαν να τη φιλοξενήσουν.

Αυτή την Κυριακή, όμως, θα τη δούμε στην πρώτη της εμφάνιση στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά και το εκφράζει μέσα από τα social media με σχόλια και αναρτήσεις, ανακοίνωσε την καλεσμένη της και ενθουσίασε τους πιστούς τηλεθεατές του "Σασμού".

"Κυριακή 6/2 η εξαιρετική Μαρία Πρωτόπαππα έρχεται στο Καλύτερα δε γίνεται" έγραψε χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης ΕΔΩ - Μαρία Πρωτόπαππα: Το Instagram, η σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι εξελίξεις της οικογένειας στον Σασμό μετά τον θάνατο του παιδιού της

Σασμός - Υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση.  Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Σασμός: Όλες οι εξελίξεις και τα spoilers: ΣΑΣΜΟΣ | fthis.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR