counter

Μαρία Παλαιολόγου: Ο ρόλος της Νίτσας στο Κωνσταντίνου & Ελένης και η σχέση της σήμερα με τον Χάρη Ρώμα

Μαρία Παλαιολόγου: Ο ρόλος της Νίτσας στο Κωνσταντίνου & Ελένης και  η σχέση της σήμερα με τον Χάρη Ρώμα
Μαρία Παλαιολόγου: Ο ρόλος της Νίτσας στο Κωνσταντίνου & Ελένης και η σχέση της σήμερα με τον Χάρη Ρώμα

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Μαρία Παλαιολόγου ή αλλιώς την «κυρία Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ένα ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός, δεν περίμενε πως ο ρόλος της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα έκανε πάταγο.

«Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είχα πολύ μεγάλο ρόλο. Ίσως επειδή και εγώ έπαιζα ωραία έκανα τον ρόλο ακόμα πιο ωραίο. Η πρόταση για να υποδυθώ την Νίτσα ήρθε ξαφνικά. Ήταν μία βοηθός στην παράγωγη που με είχε δει και παλιότερα σε βιντεοκασέτες που έπαιζα με τον Θανάση Βέγγο και τον Στάθη Ψάλτη και μου είπε να πάω στη σειρά», αποκάλυψε η Μαρία Παλαιολόγου.

Αρχικά είχε εμφανιστεί στη σειρά «Μεν και Δεν» κι επειδή άρεσε στον ρόλο αυτό, στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας την κάλεσε για να συμμετέχει και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ακολούθησε το «Λίφτινγκ», όμως στη συνέχεια δεν την κάλεσε ξανά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε τον Αναγνώστου από τη σειρά Kωνσταντίνου και Eλένης; Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα και πόσο έχει αλλάξει ο ηθοποιός!

Όπως αποκάλυψε η ίδια, επικοινωνούν κάπου κάπου τηλεφωνικά, αλλά τυπικά, καθώς δεν είναι φίλοι.

«Με βλέπει όπως βλέπει όλους τους ηθοποιούς και μου λέει: “Μαρία, τι να κάνω. δεν ξέρω ποιον να πρωτοπάρω στις δουλειές μου”. Αυτό με πίκρανε», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ για την Ελένη Ράντου είπε ότι η συνεργασία τους ήταν πολύ ωραία και φιλική.

«Ο κόσμος με αναγνωρίζει ακόμα και σήμερα, με ρωτάνε αν ήμουν εγώ που έπαιζα στο Κωνσταντίνου και Ελένης και ότι τους άρεσα. Μία φορά πήγα σε ένα μαγαζί και μου είπε η πωλήτρια “θα σε περιποιηθώ, γιατί σε είχα δει στη σειρά και μου άρεσες πολύ”. Μου έκανε μάλιστα και έκπτωση!», είπε η Μαρία Παλαιολόγου για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Από τις πιο αστείες σκηνές που είχε γυρίσει η ίδια, ήταν με την Ελένη Ράντου, όταν έκανε την κομμώτρια και της είπε να την χτενίσει για να την κάνει ωραία, αλλά τελικά την έκανε… χάλια.

Όπως είπε η Μαρία Παλαιολόγου, οι τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν στη συνέχεια ήταν λίγες.

«Επειδή ίσως δεν είμαι πολύ γνωστή και δεν έχω φίλους να με υποστηρίξουν. Εγώ είμαι λίγο κλειστός τύπος», είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR