counter

Μαρία Ναυπλιώτου: Το εξιτήριο και η μακροσκελής ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της

Μαρία Ναυπλιώτου: Το εξιτήριο και η μακροσκελής ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της
Μαρία Ναυπλιώτου: Το εξιτήριο και η μακροσκελής ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της

Εξιτήριο μετά από 10 ημέρες νοσηλείας πήρε η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία με μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram μίλησε με λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Παράλληλα η γνωστή ηθοποιός ευχαρίστησε τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους συγγενείς, αλλά και όλους όσους της έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα.

Διαβάστε επίσης: Στο νoσοκομείο εσπευσμένα η Mαρία Nαυπλιώτου – Το χειρoυργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Μέσα σε αυτή τη αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα.

Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά και τον αδερφό μου Στάθη που ήταν δίπλα μου καθ’όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Ναυπλιώτου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR