counter

Mαρία Μπεκατώρου: "Το περασμένο καλοκαίρι βασανίστηκα..."

Mαρία Μπεκατώρου: "Το περασμένο καλοκαίρι βασανίστηκα..."
Mαρία Μπεκατώρου: "Το περασμένο καλοκαίρι βασανίστηκα..."

Μαρία Μπεκατώρου

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό "People" και μίλησε για όλα: για την μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1, την σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού που βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της.

Για την μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 και την αποχώρησή της από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ η Μαρία Μπεκατώρου  δηλώνει:

"Δεν είχα νιώσει έτοιμη. Ήμουν και είμαι οικογένεια με την οικογένεια Καρατζαφέρη και μου δεν είχε γίνει το κλικ πως ήρθε η στιγμή για να ανοίξω καινούρια σελίδα στα επαγγελματικά μου. Βασανίστηκα πολύ. Όλο το καλοκαίρι δεν ευχαριστήθηκα ούτε μια στιγμή. Μόνο όταν τελικά πήρα την απόφαση χαλάρωσα. Όλο το καλοκαίρι , όλη μέρα τον είχα στο μπούρου μπούρου. Ήμασταν στην παραλία, κάναμε ηλιοθεραπεία και όλο αυτό συζητούσαμε. Αφού μου έλεγε «ας κάνουμε ένα διάλειμμα μισή ώρα και μετά συνεχίζουμε πάλι".

Για τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο:

"Έχει μια παιδεία και μια καλλιέργεια που θαυμάζω και που αυτόματα τον κάνει πολύ ώριμο και αντικειμενικό στο να με βοηθήσει να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Σε ό,τι μου έχει πει μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω".

Για την απόκτηση ενός παιδιού:

"Πάντα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά όταν δεν έρχεται και περνούν τα χρόνια συμβιβάζεσαι με κάποιες καταστάσεις. Πάντα το ήθελα και πάντα το θέλω, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει. Τώρα θα το επιχειρήσω αλλά χωρίς υστερία. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι δύσκολο πράγμα, αλλάζει τις ισορροπίες στην σχέση. Όμως όταν το ζευγάρι έχει μια ωραία ισορροπία στην σχέση του είναι καλό να έρχεται ένα παιδί. Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί τα παιδιά κάποια στιγμή μεγαλώνουν και κάνουν την ζωή τους, όπως κάναμε κι εμείς, και τότε μένεις πάλι με τον σύντροφό σου. Οπότε μακάρι να έρθει, αλλά δεν είναι εμμονικό όλο αυτό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR