counter

Μαρία Μπεκατώρου στο FTHIS.GR: Το "Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ", η σχέση με το Νίκο Μουτσινά & η πιο συγκινητική της στιγμή!

Μαρία Μπεκατώρου στο FTHIS.GR: Το "Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ", η σχέση με το Νίκο Μουτσινά & η πιο συγκινητική της στιγμή!
Μαρία Μπεκατώρου στο FTHIS.GR: Το "Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ", η σχέση με το Νίκο Μουτσινά & η πιο συγκινητική της στιγμή!

Μαρία Μπεκατώρου

Από τη Στέλλα Μιχαλέα

Η Μαρία Μπεκατώρου, παραχώρησε συνέντευξη στο FTHIS.GR και μίλησε για την εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥ- ΚΟΥ», για τη σχέση της με το συμπαρουσιαστή της, Νίκο Μουτσινά, για το «Your face sounds familiar», αλλά και μας αποκάλυψε μυστικά tips για ομορφιά! Μοιράστηκε μαζί μας, με απόλυτη ειλικρίνεια και συγκίνηση, την πιο γλυκιά ανάμνησή της από το «Πρωινό ΣΟΥ- ΚΟΥ», ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην αγάπη της για την ηθοποιία.

Πως σας είναι η συνεργασία σας με το Νίκο Μουτσινά; Μ'αρέσει πολύ αυτή η συνεργασία με το Νίκο και κάθε φορά που συναντιόμαστε τηλεοπτικά, του λέω πόσο πολύ μου έλειψε μες στη βδομάδα! Περνάμε πάρα πολύ ωραία και αυτό νομίζω ο κόσμος το νιώθει!

Με το Νίκο Μουτσινά, είστε φίλοι και εκτός πλατό; Με το Νίκο είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά φίλοι με την έννοια της στενής φιλίας, όχι ακόμα. Θα 'θελα όμως, αλλά ξέρεις η φιλία θέλει διαδικασία είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Το πρωί στο καμαρίνι, που θα βρεθούμε θα μιλήσουμε, θα πούμε τα προσωπικά μας, τι κάνουμε πως περάσαμε.. Γενικά έχουμε χημεία!

Πως νιώθετε που ξεκινάει σε λίγο καιρό το «Your face sounds familiar»; Ανυπομονώ πραγματικά! Είναι η εκπομπή πού με ένωσε με τον ΑΝΤ1 επαγγελματικά. Εκπομπή που έχω αγαπήσει όσο τίποτε άλλο στην καριέρα μου. Ανυπομονώ και λαχταρώ να ξαναρχίσει. Είναι το όνειρό μου, συνεργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους.

Έχετε συνεργαστεί με ανθρώπους και στη συνέχεια να το έχετε μετανιώσει;  Δεν έχω μετανιώσει ποτέ. Οι συνεργασίες, είτε είναι καλές κάποιες, είτε όχι, σου δίνουν ένα μάθημα! Σαν σωστοί επαγγελματίες,  πρέπει να είμαστε σε θέση να τα αντιμετωπίζουμε όλα, αλλά γενικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Έχω κάνει καλές συνεργασίες μέχρι στιγμής!

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας συνεργασία; Η πιο αγαπημένη μου, σε επίπεδο συμπαρουσίασης, είναι με το Νίκο! Έχουμε καλή χημεία, μα πάνω από όλα περνάω καλά. Ταιριάζει το χιούμορ μου με το δικό του, γελάμε πολύ.

Eίστε πρώτοι από την αρχή της σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης σας αγχώνουν; Τα παρακολουθείτε; Παρακολουθώ, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι με αγχώνουν. Μου δείχνουν και εμένα και του Νίκου, τι πρέπει να κάνουμε περισσότερο και τι λιγότερο. Τα νούμερα προσθέτουν, πέρα από το άγχος και μία ενημέρωση, είναι λογικό και αναμενόμενο. Είναι ένα πολύ καλό δείγμα για το τι αγαπάει ο κόσμος να βλέπει.

Εσείς τι αγαπάτε; Αγαπημένες συνήθειες εκτός πλατό... Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, να πηγαίνω σινεμά και όμορφες βόλτες με τον Αντώνη!

Ποια είναι η σχέση σας με την ηθοποιία; Ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν τα κατάφερα. Μ' αρέσει ηθοποιία. Ο ΑΝΤ1 βέβαια, έχει καταλάβει το ψώνιο μου (γελάει) και μου δίνει κάποια μικρά «περάσματα» από σήριαλ, αλλά μέχρι εκεί.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή, που είχατε μέχρι τώρα στην εκπομπή; Η πιο συγκινητική στιγμή στο «Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ», ήταν η πρώτη εκπομπή πέρσι, που μου έκαναν έκπληξη οι συμπατριώτες μου οι Κεφαλλονίτες,  κανταδόρους, Ήταν συγκινητικό, γιατί και ήταν έκπληξη, αλλά και γιατί ήταν από ένα σύλλογο, που ήταν πολλά χρόνια ο πατέρας μου και από την παραγωγή που το φτιάξανε αυτό, δεν το ξέρανε! Ήτανε μία σύμπτωση πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή για μένα.

Η πιο αστεία στιγμή που έχετε να θυμάστε από το «Πρωινό Σου Κου»…Η πιο αστεία στιγμή, ήταν όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου, έπεσε από την καρέκλα! Γελάσαμε πάρα πολύ, το είδατε νομίζω.

Πείτε μας, ένα tip ομορφιάς για τις αγαπημένες μας αναγνώστριες! 
Γενικά, δεν κάνω πάρα πολλά πράγματα. Αυτό όμως που κάνω πάντα και είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι δεν έχω πέσει ποτέ για ύπνο βαμμένη. Πάντα το βράδυ, κάνω ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ και 2 με 3 φορές την εβδομάδα βάζω ένα ενυδατικό λαδάκι, για να κοιμηθώ, στο πρόσωπο!

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου - Νίκος Μουτσινάς: Aνοιξιάτικο καφεδάκι στην εξοχή!

Διαβάστε επίσης: Μπεκατώρου - Μουτσινάς: Η φωτογραφία και το σχόλιο.. "Κλείσαμε, το παιδί μας ανήκει"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR