counter

Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη

Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη
Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη

Στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου που φωτογραφήθηκε πιο sexy από ποτέ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη αλλά και για την αποχή της από τη τηλεόραση τη φετινή σεζόν.

-Σε αυτό το πλαίσιο είναι και ο πρόσφατος χωρισμός σου;

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια»

-Δηλαδή, τον Σεπτέμβριο χώρισες και έμεινες και χωρίς εκπομπή; Πολλά έγιναν σε ένα μήνα.

Είμαι όπως είναι η κατάσταση τριγύρω μας. Που όλα κατεδαφίζονται για να στηθεί κάτι καινούργιο. Έτσι νιώθω και για τη ζωή μου.

-Τι είναι το καινούργιο;

Ανακαλύπτω μια Μαρία που θέλει να ζήσει με έναν άλλον τρόπο. Θέλω να περνάω καλά, να είμαι πιο χαλαρή, να βρω το fun που έχω χάσει. Γιατί έχω δουλέψει πολύ, σαν εργάτρια. Δεν είχα την έγνοια να διασκεδάσω, προτεραιότητα ήταν η δουλειά. Θέλει άλλη τοποθέτηση όμως η ζωή.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR