counter

Μαρία Μπακοδήμου: "Κι εγώ έχω αναρωτηθεί αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη"

Μαρία Μπακοδήμου: "Κι εγώ έχω αναρωτηθεί αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη"
Μαρία Μπακοδήμου: "Κι εγώ έχω αναρωτηθεί αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άση Μπήλιου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μαρία Μπακοδήμου. Μάλιστα, οι δυο γυναίκες στην αρχή της συνέντευξης θυμήθηκαν τη συνεργασία τους στο πρωινό του Mega και η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησαν να το κάνουν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.   

Δείτε επίσης -  Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν αν άκουσε τι είπε για εκείνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου – Ο λόγος που σταμάτησε το πρωινό στο Mega με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί τηλεοπτικά ήταν όταν σας είχα καλέσει με τον Φώτη στη δική μου εκπομπή, στο Stars System στον Alpha», είπε αρχικά η Άση Μπήλιου με τη Μαρία Μπακοδήμου να απαντά:

«Έχουμε ζήσει ωραία χρόνια. Τα καλύτερά μας χρόνια…Αν και εμένα δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι και τα επόμενα θα είναι ωραία. Είμαι αισιόδοξη».  

«Εγώ τότε μαζί σας ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα στην τηλεόραση. Νόμιζα ότι είναι παιδική χαρά, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Δε θυμάμαι να κοιτάξαμε ποτέ τηλεθεάσεις, όλα αυτά που έζησα τα επόμενα χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου», συμπλήρωσε η αστρολόγος.

«Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Οπότε στο χέρι μας είναι όλα», είπε τότε η Μαρία Μπακοδήμου με την Άση Μπήλιου να προσθέτει:

«Για μένα ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί έμπαινα σε έναν καινούργιο χώρο, δεν είχα καμία επαφή…Η μουσική και η αστρολογία ήταν οι δύο μεγάλες μου αγάπες, τα δύο χόμπι μου που ευτύχησα να τα κάνω μαζί….Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί σταματήσατε να κάνετε πρωινό. Γιατί μου το κάνατε αυτό;».

«Γιατί δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πάντα. Κι εγώ το έχω αναρωτηθεί, αν έπρεπε να μείνουμε, εκ των υστέρων. Άντε να μέναμε 2 χρόνια ακόμα. Θέλαμε να δοκιμαστούμε σε πράγματα. Δεν είναι ότι μας καλύπτει κάτι και είπαμε “εντάξει, τελειώνει αυτό”. Εμένα μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Μόλις κατακτήσω κάτι λέω “ξέρω πως δουλεύει”. Εγώ όσο μαθαίνω, νιώθω ζωή, παίρνω ενέργεια», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου στη συνέχεια.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Γεια σου»:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR