counter

Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Κοινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Κοινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι (Φωτογραφίες)
Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Κοινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Μια κοινή έξοδο πραγματοποίησαν πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η παρουσιάστρια και ο εκδότης βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσαν τη βόλτα τους και τον καφέ τους σε γνωστό μαγαζί του Συντάγματος.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο χαλαρούς και ευδιάθετους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Άρη και τον Νικήτα. Μπορεί οι δύο τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, η Μαρία Μπακοδήμου σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, το διαζύγιό τους και τις σχέσεις τους σήμερα.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή…Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν..Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί. Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο... Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος, είχαν περάσει και τα χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR