counter

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε την ώρα που θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στο Open

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε την ώρα που θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στο Open
Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε την ώρα που θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στο Open

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Open και σε λίγες ημέρες αναμένεται να προβληθεί η πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάσει, με τίτλο... «Ένας για Όλους».

Μάλιστα, με ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή της.

«Είμαι fan της Νίκης Λυμπεράκη από τότε που έκανε ραδιόφωνο . Τώρα την απολαμβάνω στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. Και πλέον από Δευτέρα είμαστε γειτόνισσες . Μετά το δελτίο ειδήσεων, στις 8.00 το βράδυ θα ξεκινάει το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Καλή μας σεζόν γειτόνισσα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό People η Μαρία Μπακοδήμου είχε δηλώσει:

«Το συγκεκριμένο format μου άρεσε γιατί, πέρα από μια πρόκληση, είναι παρεΐστικο. Η ομάδα που παίζει είναι μια παρέα που διεκδικεί το όνειρό της: από το να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ουσιαστικά παίζουν για αυτό το όνειρο-στόχο. Η διαφορά είναι πως ένας από αυτούς έχει ηγετικό ρόλο, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο Ένας για Όλους. Το όλο κόνσεπτ της παρέας μού δημιούργησε πολύ ωραία διάθεση, γιατί κι εγώ σε όλες τις δουλειές που έκανα στη ζωή μου συνεργάστηκα με ομάδες που στην πορεία γίνονταν παρέες. Πάντα λειτουργούσα με αυτό τον τρόπο και ήθελα με τους συνεργάτες μου να νιώθω οικεία για να το χαρώ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR