counter

Μαρία Μενούνος: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την μητρότητα – "Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος"

Μαρία Μενούνος: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την μητρότητα – "Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος"
Μαρία Μενούνος: Συγκινεί η εξομολόγησή της για την μητρότητα – "Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Keven Undergaro, οι οποίοι μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το podcast της, στο οποίο έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την μητρότητα και το πόσο δυσκολεύτηκε προκειμένου να φτάσει τόσο κοντά στο να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της, με τον Keven.

Η Μαρία Μενούνος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα – έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη.

Διαβάστε επίσης: Μαριέττα Χρουσαλά: Όσα είπε για το μωρό που περιμένει η κουμπάρα της Μαρία Μενούνος

Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα"

Στο απόσπασμα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, η Μαρία Μενούνος ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα γι’ αυτό τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα.

Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε “το παιδί είναι πολύ καλά” και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε".

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR