counter

Mαρία Μενούνος: Ο νεαρός άντρας "κάρφωσε" το βλέμμα του στα οπίσθια της

Mαρία Μενούνος: Ο νεαρός άντρας "κάρφωσε" το βλέμμα του στα οπίσθια της
Mαρία Μενούνος: Ο νεαρός άντρας "κάρφωσε" το βλέμμα του στα οπίσθια της

Τα οπίσθιά της μπορούν ξεσηκώνουν τον αντρικό πληθυσμό και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παπαράτσι εστιάζουν εκεί! Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής σταρ Maria Menounos που όπως βλέπετε… έχει τα γονίδια. Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι πολλές φορές όταν ήταν μικρή την κορόιδευαν για τα οπίσθια της και εκείνη αισθανόταν άσχημα. Που να το ‘ξερε ότι μεγαλώνοντας όχι μόνο δε θα τα έκρυβε αλλά θα φορούσε και τα πιο στενά φορέματα για να τα αναδείξει.

Στα πλαίσια της συνέντευξης που έκανε η διάσημη παρουσιάστρια στο γνωστό boyband “The Wanted” ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε ένα από τα μέλη του γρκουπ να αφαιρείται και να καρφώνει το βλέμμα του στα οπίσθια της πανέμορφης παρουσιάστριας.

Ο 25χρονος Max George που διατηρεί σχέση με το μοντέλο Nina Agdal, φαίνεται ταξίδευε αλλού, αφού το βλέμμα του έφευγε προς τα κάτω και δεν εστίαζε στο πρόσωπο της Maria Menounos. Ο νεαρός τραγουδιστής έγδυνε κυριολεκτικά με τα μάτια του την ελληνικής καταγωγής σταρ κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό αμέσως από τους παπαράτσι που δεν έχασαν χρόνο και απαθανάτισαν τη στιγμή.

Στο τέλος της συνέντευξης η Maria Menounos αντάλλαξε ένα φιλί με τον Max George και εκείνος φάνηκε να μην την αφήνει από τα χέρια του. Αυτό που δε γνωρίζουμε βέβαια είναι πως θα νιώσει η σύντροφος του νεαρού τραγουδιστή όταν δει τις φωτογραφίες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR