counter

Μαρία Μενούνος: Μας δείχνει το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της! Η ανάρτηση και το τρυφερό μήνυμα

Μαρία Μενούνος: Μας δείχνει το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της! Η ανάρτηση και το τρυφερό μήνυμα
Μαρία Μενούνος: Μας δείχνει το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της! Η ανάρτηση και το τρυφερό μήνυμα

Η Μαρία Μενούνος διανύει την πιο ξεχωριστή φάση της ζωής της, καθώς λίγο καιρό μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Κέβιν Αντεργκάρο, έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας και όπως είναι αναμενόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος για την γέννηση της κόρης της.

Δείτε επίσης! Μαρία Μενούνος: Μιλάει πρώτη φορά για την παρένθετη μητέρα που έφερε στη ζωή την κόρη της

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο ποζάρουν με την κόρη τους

Πριν από μερικές ώρες, η Μαρία Μενούνος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τη στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους την πριγκίπισσά τους.

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ποζάρει με τον Κέβιν Αντεργάρο και την μικρή τους κορούλα.

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος έδειξε και στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόσωπο της Αθηνάς.

«Τριών μηνών σήμερα! Ο Κέβιν κι εγώ θέλουμε πραγματικά να κρατήσουμε το προσωπάκι της μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά κανείς δεν είδε ποτέ το χαμόγελό της επειδή ήταν πολύ μικρή όταν γυρίσαμε το εξώφυλλο του περιοδικού. Τέλος πάντων, όσο είναι ακόμα μικρή, σκέφτηκα να κάνω αυτή τη δημοσίευση καθώς φωτίζει τη μέρα μας κάθε μέρα και ελπίζω να μπορεί να φωτίσει και τη δική σας! Την αγαπάμε τόσο πολύ που μπορεί να εκραγούμε!!!», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @mariamenounos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR