counter

Μαρία Μενούνος: Έτσι ανακάλυψε τον καρκίνο στο πάγκρεας! Μιλά πρώτη φορά για το σύμπτωμα που είχε

Μαρία Μενούνος: Έτσι ανακάλυψε τον καρκίνο στο πάγκρεας! Μιλά πρώτη φορά για το σύμπτωμα που είχε
Μαρία Μενούνος: Έτσι ανακάλυψε τον καρκίνο στο πάγκρεας! Μιλά πρώτη φορά για το σύμπτωμα που είχε

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το σύμπτωμα που την οδήγησε στη διάγνωση καρκίνου, αφού όπως λέει άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν έκρηξη μέσα της. Μία φορά μάλιστα σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει.

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί βρέθηκε ότι έχει καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

Η Μενούνος, η οποία εκείνη την εποχή περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Αθηνά μέσω παρένθετης μητέρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών. Η ίδια δήλωσε στο Today ότι μετά την κατανάλωση της σαλάτας υπέφερε «από εκείνο το είδος του πόνου όπου νιώθεις ότι θα εκραγείς μέσα σου. Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», ανέφερε. Η Μαρία Μενούνος πήγε στο γιατρό της για ενδοσκόπηση και κολονοσκόπηση μετά την εμφάνιση του στομαχόπονου το 2022, αλλά δεν προέκυψε τίποτα το ασυνήθιστο.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Προσευχήθηκε σε εκκλησία της Αίγινας! "Μόλις γονάτισα άκουσα χτυπήματα"

Έκανε επίσης αξονική τομογραφία όμως τα συμπτώματά της παρέμεναν, με την ίδια να υποφέρει επίσης από διάρροια και τον Νοέμβριο του 2022 να έχει πάλι δυνατούς πόνους.

Αυτό την οδήγησε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2022 και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο στο πάγκρεας. Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση τον Φεβρουάριο του 2023 όπου της αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με μέρος του παγκρέατος, μέρος της σπλήνας και 17 λεμφαδένες. Ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί στο σώμα της και δεν χρειάστηκε περαιτέρω θεραπεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Η ίδια είναι τώρα καλά, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τα συμπτώματα, καταγράφοντας κάθε ανησυχητικό σύμπτωμα σε ένα ημερολόγιο. Δημοσιεύοντας μια εικόνα της με μπικίνι, που δείχνει τα σημάδια της επέμβασης, έγραψε μεταξύ στο Instagram: «Κοιτάζω την εγχείρηση και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν. Τώρα βλέπω τις ουλές και χαμογελάω. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR