counter

Μαρία Ματσούκα: Ο μυστικός γάμος και ο ερχομός των διδύμων

Μαρία Ματσούκα: Ο μυστικός γάμος και ο ερχομός των διδύμων
Μαρία Ματσούκα: Ο μυστικός γάμος και ο ερχομός των διδύμων

Μαρία Ματσούκα

Η Μαρία Ματσούκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μίλησε για τον μυστικό της γάμο αλλά και τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει με τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα.

Γιατί κράτησες το γάμο σου κρυφό από τα media; Δεν ήταν κάτι για να το δημοσιοποιήσω, απέχω πολύ καιρό από το χώρο. Ήταν κάτι προσωπικό, που το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή. Αν θες, δεν θεώρησα πως μπορεί να αφορά κάποιον. Ακόμα και το bachelor οι φίλες μου το κανόνισαν, ως έκπληξη. Όταν ήρθαν και μας φωτογράφιζαν, δεν ένιωσα ότι υπήρχε λόγος.

Πόσο καιρό είστε μαζί με τον Θέμη; Ένα χρόνο. Πριν από ένα μήνα περίπου ήμασταν έξω με παρέα και έλεγαν οι φίλοι μας ότι δεν έχουν να πάνε σε κανένα γάμο, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι αυθόρμητα, γύρισε ο Θέμης και μου είπε «μήπως να παντρευτούμε;». Και του απάντησα αμέσως θετικά!

Κάνετε όνειρα για ένα παιδί; Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό. Θέλω τουλάχιστον δύο. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα! Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR